Theater

Vanaf haar jeugd al op het podium, heeft er toe geleid dat Everlyne een echt theaterbeest is. Vele rollen heeft zij vertolkt. Van clown tot zwarte piet, van kerstengel tot musicalster. Ook heeft zij van kind af aan op diverse koren gezeten en privé zangles gehad. Tijdens die periode heeft zij vele solo’s gezongen.

In september 1991 heeft Everlyne de CJV Musicalgroep opgericht. Inmiddels repeteren er wekelijks drie groepen, die zij nog steeds vol enthousiasme regisseert.

In 2011 werd de beroepsopleiding acteren afgerond en mag zij zich nu gerust een allround theatermaakster noemen.

Bent u op zoek naar een actrice of regisseur? Informeert u gerust naar de mogelijkheden.

 

 

CJV Musicalgroep 5-7 jaar

De CJV Musicalgroep 5-7 is een groep enthousiaste kinderen die ieder maandagmiddag (met uitzondering van de schoolvakanties) bij elkaar komt. De kinderen krijgen les in acteren, dansen en zingen. Dat doen ze aan de hand van spellen, waardoor de lessen goed aansluiten op de belevingswereld van de kinderen. Aan het eind van het seizoen volgt er een uitvoering voor de ouders en de rest van de familie. De groep repeteert van 16:30 tot 17:30 uur in zaal Triangel, Fransenstraat 12 Vlaardingen. Kinderen die zich willen aansluiten, moeten in groep 2 of hoger zitten.

Zaterdag 26 januari 2019 speelt deze groep ‘Pluk van de Petteflet’.

 

CJV Musicalgroep 8-14 jaar

De CJV Musicalgroep 8-14 repeteert elke maandagavond (met uitzondering van de schoolvakanties)  van 18:45 tot 20:15 uur in zaal Triangel, Fransenstraat 12 Vlaardingen. De groep studeert jaarlijks een musical in, die in het theater wordt gespeeld. Diverse grote titels, als Oliver, The wizard of Oz en Scrooge hebben ze al gespeeld. Daarnaast nemen zij ook deel aan diverse activiteiten, zoals de kerstmarkt in Vlaardingen. Onlangs heeft de Musicalgroep meegedaan aan de activiteiten van Vlaardingen 1018. Zij hebben diverse middeleeuwse spelen aan het publiek laten zien.

Op 6 en 7 april 2019 treedt de Musicalgroep op met de musical ‘De tovenaar van Oz’.

 

CJV Theatergroep 15+

De jongeren van de theatergroep komen iedere dinsdagavond van 19:30 tot 21:00 uur bij elkaar in zaal Triangel, Fransenstraat 12, Vlaardingen. Zij werken daar aan hun acteertechnieken, spelen theatersport of maken een film met elkaar. Ook hebben zij al diverse theaterstukken opgevoerd. Kom gerust eens een avond kijken!

Op zaterdag 2 februari 2019 speelt de groep het theaterstuk: ‘Om op te vreten’. Er is een middag en avondvoorstelling.